Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Football League: Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Ολυμπιακός Βόλου για τα επεισόδια με τη Νίκη

Στα... μαλακά έπεσε ο Ολυμπιακός Βόλου για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο.
Συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League επέβαλε
στους «ερυθρόλευκους» πρόστιμο 1500 ευρώ.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ(αγώνας της 10-3-2014 με ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ).
- Δέχθηκε  ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΕΠΙΣΚΟΠΗ  ΝΕΩΝ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ομάδας ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3. Επέβαλε στην ομάδα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων (2.000)ευρώ (αγώνας την 3-5-2014 με ΕΠΙΚΟΠΗ ΝΕΩΝ).
- Δέχθηκε  ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΝΕΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΝΕΩΝ δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ομάδας ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ  ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3. Επέβαλε στην ομάδα ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων (2.000)ευρώ (αγώνας την 10-5-2014 με ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ  ΝΕΩΝ).
- Δέχθηκε  την ένσταση της ομάδας ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα  της 10-5-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ – ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ στην ομάδα ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ με σκορ 3-0. Επέβαλε στην ομάδα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων (2.000)ευρώ. Διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου.
- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  και στον Η. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(γυμναστής) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης(αγώνας της 4-5-2014 με ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.