Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

GP Monaco - FP2: Υπάρχει κι ο Alonso!

Η βροχή και το χαλάζι που έπεσαν στο Πριγκιπάτο στο διάστημα που μεσολάβησε από το τέλος του FP1 έως την έναρξη του FP2, περιόρισαν σημαντικά τη δραστηριότητα στο δεύτερο 90λεπτο με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε ακόμα και αποδοκιμασίες από τους παρευρισκόμενους.
 Το πρώτο 40λεπτο πέρασε χωρίς να κινείται τίποτα στη διαδρομή με τις ομάδες και τους πιλότους να περιμένουν καρτερικά να στεγνώσει η αγωνιστική γραμμή.
Πενήντα λεπτά πριν το φινάλε
άρχισαν δειλά δειλά να εμφανίζονται στην πίστα κάποια μονοθέσια για να κάνουν αναγνωριστικούς γύρους χρησιμοποιώντας λάστιχα για ενδιάμεσες συνθήκες (intermidiates).
Η δράση εντάθηκε στο τελευταίο 10λεπτο όταν η διαδρομή είχε στεγνώσει και τα slick λάστιχα έκαναν την εμφάνισή τους στα μονοθέσια.
TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FP2
Ο Fernando Alonso βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης με χρόνο 1:18.482 τον οποίο σημείωσε την πολύ μαλακή γόμα της Pirelli -όπως άλλωστε και οι περισσότεροι-, σχεδόν δύο δέκατα δηλαδή πιο αργό από αυτόν που σημείωσε το πρωί ο Lewis Hamilton (1:18.271).
O Βρετανός ήταν αυτή τη φορά δεύτερος, αλλά έκλεισε τη μέρα έχοντας τον καλύτερο χρόνο συνολικά. Στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε ο Sebastian Vettel, ενώ ο Jean-Eric Verge ήταν τέταρτος. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Bottas.
O Sergio Perez πλασαρίστηκε στην έκτη θέση, ενώ ο Nico Ηulkenberg ήταν έβδομος. Την δεκάδα συμπλήρωσαν ο Jenson Button, o Daniel Ricciardo και ο Kevin Magnussen.

Ο Kimi Raikkonen έχασε το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στο κιβώτιο της Ferrari.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.