Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Μυστήριο στην Κίνα: Τρία αντικείμενα συνετρίβησαν στην επαρχία Heilongjiang!!!!!!

Στις 16 Μαΐου 2014 στο Πεκίνο, τρία άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είχαν πέσει από τον ουρανό, ακριβώς στο έδαφος του Γιαν, Baiquan, και Κικιχάρ Province. 

Στις 13.00, ένας δημοσιογράφος είχε επιβεβαιώσει ότι χωρικοί άκουσαν ένα δυνατό ήχο και είδαν μια μεγάλη μπάλα φωτιάς στον ουρανό, πριν συντριβεί στο έδαφος. Φωτογραφήθηκε ένα από τα μυστηριώδη σφαιρικά αντικείμενα πού ηταν κατασκευασμένα από μέταλλο. 

Ίσως είναι πειραματικοί δορυφόροι των άλλων εθνών, και έπεσαν
κατά λάθος σε αυτόν το έδαφος. Δεν έχει σχέση με UFO το τονίζουμε!


Ένα από τα αντικείμενα έπεσε στον κήπο του σπιτιού, ενώ δύο άλλα παρόμοια αντικείμενα συνετρίβησαν σε άλλο νομό. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερωμένες ειδήσεις, φαίνεται ότι δύο άλλα παρόμοια αντικείμενα βρέθηκαν στην ίδια περιοχή. Όλη η περιοχή κηρύχθηκε εκτός ορίων και στη συνέχεια μπλόκαραν την κάθε πρόσβαση στους πολίτες, ο κινέζικος στρατός και οι αρχές έχουν διατάξει να προβούν σε πλήρη διερεύνηση αυτών των μυστήριων αντικειμένων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πτώση των θραυσμάτων έπεσαν, μετά από την μυστηριώδη έκρηξη σε έναν ρωσικό πύραυλο Proton, που το κατέστρεψε UFO, Όπως αναφέρθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια μικρή μπάλα φωτός που καταστρέφει το ρώσικο πύραυλο, που πήγαινε από δεξιά προς τα αριστερά. 

http://anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.