Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Kλήση προς απολογία στον Μπούκουρα και τον Αλεξόπουλο


Kλήση προς απολογία στον Στάθη Μπούκουρα απέστειλαν οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ι.Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου που... διερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις νέες κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο προφυλακισμένος για ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης βουλευτής, καλείται να λογοδοτήσει αυτή τη φορά για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων για το οποίο ήρθη προσφάτως η ασυλία του από την Βουλή.

Εντός της εβδομάδας σύμφωνα με πληροφορίες οι εφέτες ανακρίτριες αναμένεται να καλέσουν και τον, επίσης ανεξάρτητο πλέον, βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο ο οποίος κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Και οι δύο κατηγορούμενοι πάντως με δηλώσεις τους, έχουν αρνηθεί τα όσα τους αποδίδονται. Ο μεν Στ.Μπούκουρας υποστηρίζει ότι κατείχε νομίμως το επίμαχο όπλο για το οποίο ασκήθηκε σε βάρος του η συμπληρωματική δίωξη ενώ ο Χρ.Αλεξόπουλος αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως οι πρακτικές που εφάρμοζε το κόμμα αμαυρώνουν τις αξίες του πατριωτισμού. Έχει ισχυριστεί μάλιστα πως μετά την δολοφονία Φύσσα είχε ήδη αρχίσει να σκέπτεται σοβαρά να ανεξαρτητοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.