Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Παραιτήθηκε η διευθύντρια της Le Monde Έπειτα από μόλις δεκαπέντε μήνες στη θέση, η διευθύντρια της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας Le Monde Ναταλί Νουγκερέντ ανακοίνωσε... την Τετάρτη ότι εγκαταλείπει τα καθήκοντά της, ως συνέπεια του μπρα-ντε-φερ που εδώ και εβδομάδες την φέρνει αντιμέτωπη με τη σύνταξη. Η Ναταλί Νουγκερέντ εξηγεί σε επιστολή της προς το Γαλλικό Πρακτορείο πως δεν έχει πλέον «τα μέσα για να ασκήσει με πληρότητα και γαλήνη» τα καθήκοντά της. «Η βούληση ορισμένων μελών του Monde να μειώσουν δραστικά τις εξουσίες του διευθυντή της εφημερίδας είναι για μένα ασυμβίβαστη με τη συνέχιση της αποστολής μου», υπογραμμίζει.


Έπειτα από μόλις δεκαπέντε μήνες στη θέση, η διευθύντρια της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας Le Monde Ναταλί Νουγκερέντ ανακοίνωσε... την Τετάρτη ότι εγκαταλείπει τα καθήκοντά της, ως συνέπεια του μπρα-ντε-φερ που εδώ και εβδομάδες την φέρνει αντιμέτωπη με τη σύνταξη.

Η Ναταλί Νουγκερέντ εξηγεί σε επιστολή της προς το Γαλλικό Πρακτορείο πως δεν έχει πλέον «τα μέσα για να ασκήσει με πληρότητα και γαλήνη» τα καθήκοντά της.

«Η βούληση ορισμένων μελών του Monde να μειώσουν δραστικά τις εξουσίες του διευθυντή της εφημερίδας είναι για μένα ασυμβίβαστη με τη συνέχιση της αποστολής μου», υπογραμμίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.