Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Ή μυστηριώδες καταστροφή του σεληνιακού rover "Jade Rabbit"!!!!!

Σύμφωνα με το Yahoo News στο Ηνωμένο Βασίλειο, πολλοί στην Κίνα πιστεύουν ότι ένα UFO είναι υπεύθυνο για την εξαφάνιση του σεληνιακού ρόβερ του Yutu, που μετονομάστηκε ''Jade." Ακόμα και οι επιστήμονες και οι μηχανικοί από τον έλεγχο των χωρικών στο κέντρο της Κίνα, πιστεύουν, ή τουλάχιστον έχουν μια υποψία ότι το rover καταστράφηκε από ένα UFO.
Η επίσημη εκδοχή, που υπαγορεύεται από την κινεζική κυβέρνηση είναι ότι το rover, που ονομάζεται Rabbit Jade, είχε μια συντριβή (ή αποτυχία) του μηχανικού συστήματος και την διαβίβαση των στοιχείων, που οφείλονταν σε ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες στη Σελήνη, αφού δεν υπάρχει ατμόσφαιρα, η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να φθάσει μέχρι 127 ° C και την νύχτα  -173 ° C. Ωστόσο, μερικοί επιστήμονες και το στρατιωτικό προσωπικό είχαν πει σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Επιτροπής της Κίνας, ότι το UFO θα μπορούσε να έχει "παγιδεύσει" ή καταστρέψει το rover Yutuo Jade, το οποίο στεκόταν στο φεγγάρι, ακριβώς στο Mare Imbrium, όπως φαίνεται και από την χαρτογράφηση που πραγματοποιήθηκε από 3 σεληνιακές άκατους.
Σύμφωνα με τον Nigel Watson, συγγραφέας του βιβλίου στο «Εγχειρίδιο Haynes UFO'', οι Κινέζοι οπαδοί έχουν προτείνει ότι το UFO που κατέστρεψε το rover, ήταν εχθρικό,  και ίσως το έκανε αυτό για να μην ανακαλύψουν τα μυστικά τους στο φεγγάρι.
Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι το rover είχε πέσει θύμα σε ακραίες καταστάσεις κρύου, ακόμη και αν ορισμένα περιοδικά, και η κρατική τηλεόραση είχαν προσφέρει μια άλλη εξήγηση με την υποστήριξη ορισμένων επιστημόνων, ορισμένοι επιστήμονες και το στρατιωτικό προσωπικό έχουν δώσει μία άλλη εξήγηση ότι ένα UFO απενεργοποίησε  το rover. 
Ο Nigel Watson είπε στο Yahoo News στο Ηνωμένο Βασίλειο, "οτι στην Κίνα από το 1980 υπήρξε ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα αυτό καθώς και για την έναρξη του Jade, haispirato που ήταν ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα του χώρου. Επί του παρόντος, η Κίνα έχει 60 ερευνητές UFO σε όλη τη χώρα, που ήταν έτοιμοι να διερευνήσουν για τυχόν στενές επαφές με εξωγήινους. " Ο Nigel προσθέτει ότι τα UFO έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά στην Κίνα.
Οι ιστορίες για το φαινόμενο των UFO, που αναφέρονται συχνά στις ειδήσεις, δεν έχουν το ίδιο χιούμορ, ή δεν γελοιοποιούνται ως συνήθως, αλλά εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται με ορισμένους επιστημονικούς κύκλους των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η σύγχρονη έρευνα UFO στην Κίνα  αρχικά χρηματοδοτείται από το κράτος. Επισήμως το έκαναν με την έκδοση του περιοδικού UFO που ιδρύθηκε από τον Δρ. Sun Shili. 
Αφού ζήτησε άδεια για να εκτυπώσουν την εφημερίδα του στα τέλη της δεκαετίας του '70, ο Δρ Sun Shili ήταν σε έκπληξη, όταν η κυβέρνηση του προσέφερε »την βοήθεια έτσι ώστε «θα μπορούσε να εκτυπώσει το περιοδικό του. Είχε κυκλοφορήσει 40.000 αντίτυπα. Το έργο του Δρ Sun Shili «είχε εγκριθεί και επίσημα αναγνωρισμένο από την κοινότητα σχετικά με τα UFO στο Πεκίνου, τα μέλη της οποίας απαιτούνταν να έχουν πτυχίο στην επιστήμη και της μηχανικής. Ο Δρ Sun Shili αναφέρθηκε στο Yahoo News, στο Ηνωμένο Βασίλειο και είπε: "Εάν οι συνθήκες μας για την ένταξη δεν ήταν τόσο αυστηρές, θα είχαμε εκατομμύρια μέλη τώρα." 
"Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) είχε χορηγό του έργου για το Bluebook, που είχαν συλλέξει τις εκθέσεις με τα UFO και απομυθοποιούσαν το φαινόμενο ως πλαστοπροσωπία και τα δικαιολογούσαν, οτί ήταν αστέρια, μετεωρίτες, μετεωρολογικά μπαλόνια ή αεροπλάνα », δήλωσε ο Watson στο Yahoo News Ηνωμένο Βασίλειο. "Στην Κίνα όλες οι πληροφορίες με UFO είχαν κατασταλεί, έτσι ώστε όταν οι ερευνητές είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν το φαινόμενο επιστημονικά και με μεγαλύτερη δέσμευση,  επιτρέποντάς τους να τα ανακαλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο ποίο γρήγορα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.