Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Μυτιλήνη: Πολίτης οδηγείται σε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την κατάσχεση του τραπεζικού του λογαριασμού - To success story του Σαμαρά

Περίπου 20 λεπτά διήρκεσε η περιπέτεια που, ευτυχώς, είχε αίσιος τέλος για έναν νεαρό, ο οποίος βγήκε στο εξωτερικό περβάζι των παραθύρων της εφορίας στη Μυτιλήνη και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό, εργαζόμενοι των οποίων πήγαν επί τόπου για να τον πείσουν να μην αποβεί στο μοιραίο διάβημα. Τελικά, ο νεαρός, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και πείστηκε να ξαναμπεί μέσα στο κτήριο.
 
Σύμφωνα με το lesvospost, ο νεαρός πήγε το πρωί να κάνει ανάληψη από την τράπεζα και είδε πως ο λογαριασμός του είναι άδειος. Οι υπάλληλοι της τράπεζας, όπως φαίνεται, τον ενημέρωσαν ότι χρωστούσε στην εφορία και η εφορία έκανε αυτόματη αποπληρωμή των χρεών.
 
Έτσι, εκείνος πήγε στην ΔΟΥ και μετά από πολλές συζητήσεις με υπαλλήλους κατέληξε στο γραφείο του Διευθυντή. Πριν καν προλάβει να μιλήσει μαζί του, έτρεξε στο μπαλκόνι! Ήταν σε απόγνωση. Φαινόταν πως δεν έπαιζε θέατρο, είπαν αυτόπτες μάρτυρες.
 
 
 
Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.