Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Θεσσαλονίκη: Στη νέα παραλία ο τερματισμός του ράλι Tour Amical

Δεκάδες εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες θα συγκεντρωθούν το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης (περιοχή ξενοδοχείου “Μακεδονία Παλλάς”), σημείο...
τερματισμού της διοργάνωσης Tour Amical, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων του Βελγίου.

Το φετινό Ράλι στο οποίο συμμετέχουν 172 αυτοκίνητα -αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού- διοργανώθηκε στην Ελλάδα και στηρίζεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Προγραμματίστηκαν διαδρομές που πέρασαν μεταξύ άλλων από τους Δελφούς, το Βόλο, την Πάργα, την Ολυμπία, τα Μετέωρα, το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων και το Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας.  Τα αυτοκίνητα και τα πληρώματα που παίρνουν μέρος (συνολικά 344 συμμετέχοντες) αναχώρησαν χθες Κυριακή 11 Μαΐου 2014 με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να φτάσουν αύριο, Τρίτη 13 Μαΐου μεσημεριανές ώρες.
Κατά την τελετή τερματισμού των αυτοκινήτων ο οποίος θα γίνει στις 19.30 θα απονεμηθούν τα βραβεία στους διακριθέντες, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή γνωστών Βέλγων καλλιτεχνών.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία, από τις 16.00 της Τρίτης 13 Μαΐου έως τις 10.00 της Τετάρτης 14 Μαΐου,  να θαυμάσει τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα-αντίκες  τα οποία θα είναι σταθμευμένα στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας παράλληλα με το ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.