Μεταφερθήκαμε στο www.radiogamma.gr

Λογαριασμό στο Twitter απέκτησε η ισπανική βασιλική οικογένεια

Στη νέα διαδικτυακή εποχή εισέρχεται η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, ανοίγοντας λογαριασμό στο Twitter και ζητώντας από τους χρήστες να επιδεικνύουν «καλούς τρόπους» όταν αφήνουν τα σχόλιά τους.

Ο βασιλικός λογαριασμός στο Twitter @casareal, ανέβηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, περιέχοντας έναν χαιρετισμό στις τέσσερις
επίσημες γλώσσες της Ισπανίας και στα αγγλικά.

Σκοπός του λογαριασμού είναι να «ενημερώνει τους χρήστες» για τις καθημερινές δραστηριότητες της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού.


Ωστόσο, απογοητευμένοι δείχνουν οι Ισπανοί που περίμεναν να ανακαλύψουν τις εσώτερες σκέψεις του Ισπανού Βασιλιά, Χουάν Κάρλος για τη ζωή, το σύμπαν και τα καθημερινά θέματα της χώρας τους. «Πρόκειται για ένα θεσμικό προφίλ και δεν είναι προσωπικού χαρακτήρα», σύμφωνα με τους κανόνες που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του λογαριασμού.

Οι κανόνες αυτοί ζητούν επίσης από τους χρήστες να χρησιμοποιούν σωστούς τρόπους όταν σχολιάζουν τα βασιλικά tweets, υπενθυμίζοντάς τους ότι απαιτείται ευγένεια.

Ο βασιλικός λογαριασμός @casareal αποτελεί την τελευταία φάση μιας μακροχρόνιας προσπάθειας της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας να μπει στον κόσμο του διαδικτύου. Το 2012, το παλάτι παρουσίασε μια νέα ιστοσελίδα, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε στο site αυτό ένα χώρο για παιδιά με διαδραστικά παιχνίδια καθώς και μια οικογενειακή φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.